"God morgon"

God morgon! Eller ah kanske inte god morgon med tanke på tiden men god morgon på det sättet att det är första inlägget för dagen ;) 

Var hos arbetsförmedlingen imorse på möte. Som det är nu vet jag ju aldrig riktigt när eller hur mycket jag får jobba varje månad och dessutom är varje pass så långt (ca 15-25h) att jag ju inte kan ha Gross (min hund) här uppe hos mig utan han har fått vara hos mamma och pappa i Stockholm. Så mitt mål är ju att hitta ett jobb som gör att jag med lite pusslande kan ta upp honom hit igen. För herregud vad jag saknar den hunden! Och vad jag saknar de där timmarna ute på brukshundsklubben där vi tränar och har så himla skoj tillsammans!

I alla fall, blev positivt överraskad av arbetsförmedlingen idag i alla fall, kände mig riktigt väl omhändertagen och fick bra med tips och råd om olika jobb! Så de skulle ge mitt namn och nummer till några arbetsgivare som hört av sig till dem i jakt på nya anställda. Så bara att hålla tummarna nu med andra ord! :) De jobben de pratade om lät mycket bättre för mig än de jag hittat själv och sökt senaste veckan så är verkligen glad att jag tog kontakt med arbetsförmedlingen faktiskt! Har inte haft så jättemycket med dem att göra tidigare men det lilla jag haft det så har jag väl inte känt att det gett mig någonting alls. Hade kanske tur med handläggare den här gången iof, precis som i alla yrken finns det ju alltid såna som kanske borde söka sig till ett annat yrke - men inte min handläggare jag hade idag inte! Glad, positiv och väldigt hjälpsam kvinna! :)

Nu ska jag ner till förrådet och gräva... Har inte adressändrat än för jag har inte hittat hyreskontraktet för nya lgh och misstänker att det ligger i någon av lådorna som vi ställt ner i källaren.. Senare idag blir det gymmet igen med tjejkompisen, är riktigt taggad på träningen just nu! Längtar ner till gymmet hela tiden typ haha! :)
RSS 2.0